Χορευτό

------ 20km NE
Αυτό το γοητευτικό παραθαλάσσιο χωριό προσφέρει μια γαλήνια απόδραση, όπου τα γαλάζια νερά και η χαλαρή ατμόσφαιρα το καθιστούν ιδανικό για τους λάτρεις της παραλίας και τους ταξιδιώτες που αναζητούν χαλάρωση δίπλα στη θάλασσα.

chorefto-big-c Seaside Serenity
Aγιοι Σαράντα

------ 17km NE
Ένας γαλήνιος παράκτιος παράδεισος. Με τα κρυστάλλινα νερά και τη φυσική ομορφιά του, είναι ένα καταφύγιο για όσους αναζητούν μια γαλήνια απόδραση στο Αιγαίο Πέλαγος.

agioisaranta-big-c Aegean Bliss
Άγιος Ιωάννης

------ 9km N
Βρίσκεται κατά μήκος της ακτής του Πηλίου, προσφέρει ένα μείγμα ηρεμίας και ζωντάνιας. Φημίζεται για τη γραφική παραλία Παπά Νερό, με τη χρυσή άμμο και τα καθαρά νερά.

aigiannis-big-c Village Ambiance
Νταμούχαρη

------ 8km N
Ένα γοητευτικό παραθαλάσσιο χωριό, που απέκτησε φήμη ως τόπος γυρισμάτων για την εμβληματική ταινία "Mamma Mia!" Το γραφικό λιμάνι του, τα γαλάζια νερά και τα γραφικά κτίρια του πρωταγωνίστησαν σε αυτή.

damouchari-big Picturesque Harbor
Νανοπούλειος Σχολή

------ 2km N
IΟι πέτρινοι τοίχοι, η κόκκινη κεραμοσκεπή και ο διαχρονικός σχεδιασμός του εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον. Αυτό το εκπαιδευτικό ίδρυμα συνδυάζει την ιστορία και τον πολιτισμό, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος της αρχιτεκτονικής και ακαδημαϊκής κληρονομιάς της Τσαγκαράδας.

nanopoulos-big Architectural Charm
Πλάτανος 1000 ετών

------ 1km N
Ένα μεγαλοπρεπές φυσικό αξιοθέατο στην καρδιά του χωριού. Με την πανύψηλη παρουσία του και τα εκτεταμένα κλαδιά του, προσφέρει σκιά και ένα γαλήνιο σημείο συγκέντρωσης για ντόπιους και επισκέπτες.

platanos-big Majestic Landmark
Αχιλλοπούλειος Εμπορική Σχολή

------ 3km NW
Ιδρυμένη το 1865με πλούσια ιστορική κληρονομιά, το σχολείο αποτέλεσε κόμβο μάθησης και πολιτιστικών και εμπορικών δραστηριοτήτων, συμβάλλοντας στην κληρονομιά και την πνευματική ανάπτυξη του χωριού έως το 1955.

achillopoulos-big Cultural Heritage
Φακίστρα

------ 5km W
Απόκρυφη παραλία, περιτριγυρισμένη από πλούσιο πράσινο, είναι ένας παράδεισος για όσους αναζητούν ανέγγιχτη παράκτια ομορφιά.

fakistra-big Emerald Waters
Μυλοπόταμος

------ 6km SW
Φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα νερά της και τις εντυπωσιακές θαλάσσιες σπηλιές της. Είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθούν τόσο οι παραθεριστές όσο και οι εξερευνητές.

mylopotamos-big Unique rocks
Λιμνιώνας

------ 8km SW
Με τους άγριους όρμους και τα παρθένα νερά της, είναι ένα απομονωμένο καταφύγιο για όσους αναζητούν την αναλλοίωτη φυσική ομορφιά.

limnionas-big A Hidden Gem
Λαμπινού

------ 15km SW
Μια παραλία με κρυστάλλινα νερά και γαλήνια ατμόσφαιρα, ιδανική για χαλάρωση και παραθαλάσσια γαλήνη.

lampinou-big Coastal Tranquility
Μηλιές

------ 23km S
Eνα γραφικό χωριό του Πηλίου με έντονη ζωή γνωστό, για τον γοητευτικό σιδηροδρομικό σταθμό του. Ο ιστορικός Μουτζούρης, αναχωρεί από εδώ.

milies-big Sense of Nostalgia